Skip navigation MENU

BMX Trainingen vanaf 27 oktober 2020

Rekening houdend met alle voorschriften en regels vanuit het RIVM en de gemeente Kampen, zijn de trainingen als volgt, per 27 oktober 2020:

Deze maatregelen gelden vooralsnog vanaf 27 oktober. Zodra er vanuit de overheid extra maatregelen worden genomen de komende weken, zullen wij jullie uiteraard weer informeren.

Regels:

Voor, tijdens en na de trainingen geldend voor de rijders:

* Was je handen thuis voordat je naar de training gaat en ook als weer terug bent. En ga óók thuis nog even naar het toilet.
* Vermijd fysiek contact, zowel met elkaar als de trainers. Ook van elkaars fiets, bidon e.d. blijven we af.
* Voor rijders t.m. 17 jaar geldt dat normaal spelcontact is toegestaan.;
* Boven de 18 jaar: deze rijders mogen trainen in groepjes van maximaal 4 personen tegelijk en met 1,5 meter afstand. Dit geldt bovenop de startheuvel, de trap, parc ferme, op de baan én naast de baan. Onderlinge groepjes houden ook ruime afstand van elkaar. Neem zelf je verantwoordelijkheid! De aanwezige trainer en corona-coördinator zullen hier ook op toezien!
* Zorg dat je op tijd bent voor de training, maar kom niet te vroeg. Ga na afloop direct weer naar je ouder/begeleider, blijf niet langer dan noodzakelijk.
* De kleedruimtes en douches zijn gesloten, hier kan dus geen gebruik van worden gemaakt.
* Er kunnen geen materialen van de club geleend worden. Je kunt dus alleen deelnemen aan de training met je eigen, fiets, helm e.d..
Er is een tijdelijke stop op instroom van nieuwe leden.
* I.g.v. een valpartij zal de trainer je ouder/begeleider vragen de baan op te komen. De trainer dient volgens voorschrift fysiek contact te vermijden.
Mocht EHBO nodig zijn dan zal dit verleend kunnen worden in een aparte ruimte bij het jury gebouw. Hier zijn alle benodigdheden aanwezig, incl. mondkapjes en handschoenen.
* En bij klachten als verkoudheid, hoest, keelpijn of (vermoeden van) koorts komen we niet naar de baan! Ook als iemand in het huisgezin klachten heeft!

Ouders/begeleiders willen we vragen rekening te houden met de volgende voorschriften:
* Max 1 ouder/begeleider per rijder/meerdere rijders uit een gezin. Geen kijkers, opa’s, oma’s vrienden op het terrein.
* Ouders blijven tijdens de training in de auto!
* Toiletten zijn voor uiterste nood wel beschikbaar. Er staat desinfectiemateriaal bij de ingang, maak hier ook gebruik van! Houd de boel schoon!
* Verkoop van koffie, thee e.d. zal plaatsvinden via het uitgifteraam op het terras. Let op: hier alleen pinnen! Ga na het halen van een consumptie direct weer terug naar de auto. Dus niet op het terras, of langs de baan blijven staan.
* Op het terrein vindt u de voorschriften, en ook aanwijzingen wat betreft de looproute op het terras. Deze graag opvolgen.
* Op heel het terrein en in gebouwen houden we 1.5 meter afstand van elkaar.
* En bij klachten als verkoudheid, hoest, keelpijn of (vermoeden van) koorts komen we niet naar de baan! Ook als iemand in het huisgezin klachten heeft!

Corona Route

 

laatste versie 27-10-2020

nl_NLDutch