Skip navigation MENU

Programma KWC wielerafdeling

Geplaatst op 19-09-2018 in wieler.

Bij deze het programma van de wielerafdeling. Onze trainers hebben een mooi en uitdagend programma opgezet voor de jeugd, nieuwelingen/junioren, amateurs en recreanten. De nieuwelingen en junioren van de WZN gaan als een zelfstandige club verder waardoor voor ons de kans is ontstaan om een eigen nieuwelingen en juniorengroep op te starten. Wij hopen op een mooie afsluiting van dit wielerseizoen, trainen in de winter weer op ons eigen veldritparcours en starten het volgende wegseizoen met een mooi trainingskamp op de Holterberg.
De genoemde data zijn onder voorbehoud. Zodra er wijzigingen worden doorgevoerd zal dit gecommuniceerd worden met de leden.
Hieronder ons programma voor het komende seizoen.

Programma oktober 2018

Programma november 2018

Programma december 2018

Programma januari 2019

Programma februari 2019

Programma maart 2019