NFF informatie

Is gericht op de breedtesport en organiseert geen wedstrijden op zondag.
Vooral in de jongere leeftijdscategorieën kent deze bond veel rijders. Organiseert zelfstandig een Nederlands kampioenschap, maar de leden van deze bond kunnen niet deelnemen aan internationale wedstrijden.

Voor informatie NFF kijk ook op http://www.nff-fietscross.nl

 

Binnen KWC gelden de volgende regels voor NFF-wedstrijden:

• Afmelden voor NFF regiowedstrijden:

In principe wordt elke rijder, die een NFF licentie heeft en regiowedstrijden rijdt,

op de woensdag voorafgaande aan de regiowedstrijd door de KWC aangemeld.

Indien een wedstrijd niet wordt gereden door de rijder, dan dient men dit tijdig aan de NFF contact persoon van de KWC door te geven.

Rijders die opgegeven zijn, maar om 8.55 uur niet aanwezig zijn op de wedstrijddag

worden dan alsnog afgemeld. Indien je verlaat bent kun je de KWC contactpersoon voor 8.55 uur bereiken op onderstaand telefoonnummer.

• Voor de opgave van de Provinciale Kampioenschappen gaat het als volgt:

Een week voorafgaande aan de wedstrijd moeten de rijders worden opgegeven. Iedereen die mee wil doen aan de Provinciale kampioenschappen moet zich

uiterlijk 1½ week voorafgaande aan de wedstrijd aanmelden via het mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Op de wedstrijddag moet er worden betaald.

Zijnummerbordjes kunnen in principe zelf worden gemaakt, van wit materiaal met zwarte cijfers. Bij de bekende bmx-handelaren zijn ook voor een klein bedrag bordjes met cijfers te koop .

Contactpersoon NFF-wedstrijden:

Robert Witman

zijn mail adres is Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Tel: 038-7851554

Mob.: 06 - 835 22 708