Skip navigation MENU

NFF

Is gericht op de breedtesport en organiseert geen wedstrijden op zondag.
Vooral in de jongere leeftijdscategorieën kent deze bond veel rijders. Organiseert zelfstandig een Nederlands kampioenschap, maar de leden van deze bond kunnen niet deelnemen aan internationale wedstrijden.

Voor informatie NFF kijk ook op http://www.fietscross.org/nff/

Binnen KWC gelden de volgende regels voor NFF-wedstrijden:

Afmelden voor NFF regiowedstrijden

In principe wordt elke rijder, die een NFF licentie heeft en regiowedstrijden rijdt, op de woensdag voorafgaande aan de regiowedstrijd door de KWC aangemeld.

Indien een wedstrijd niet wordt gereden door de rijder, dan dient men dit tijdig aan de NFF contact persoon van de KWC door te geven.

Rijders die opgegeven zijn, maar om 8.55 uur niet aanwezig zijn op de wedstrijddag worden dan alsnog afgemeld. Indien je verlaat bent kun je de KWC contactpersoon voor 8.55 uur bereiken op onderstaand telefoonnummer.

Voor de opgave van de provinciale kampioenschappen gaat het als volgt

Een week voorafgaande aan de wedstrijd moeten de rijders worden opgegeven. Iedereen die mee wil doen aan de Provinciale kampioenschappen moet zich uiterlijk 1 1/2 week van te voren opgeven via de groeps app of vianff@kwc-kampen.nl

De kosten voor een PK zijn 5,- dit moet uiterlijk een week voor de wedstrijd betaald zijn aan de clubvertegenwoordiger. Opgeven op de dag zelf kan ook, dit kost dan 10,00.

Zijnummerbordjes kunnen in principe zelf worden gemaakt, van wit materiaal met zwarte cijfers. Bij de bekende bmx-handelaren zijn ook voor een klein bedrag bordjes met cijfers te koop.

Contactpersoon NFF-wedstrijden

Monique van der Vegte

nff@kwc-kampen.nl

06-24289379